Brunette rides a dildo on the couch

Brunette rides a dildo on the couch
1029 Likes 2894 Viewed

Bbw. Op mijn gemak loop ik door het winkelcentrum, het is vrijdagmiddag en gelukkig niet zo druk. Ik ben een man van 55, nog nooit getrouwd geweest, familie en vrienden heb ik niet. Ik houd van veel dingen op seks gebied, vrouwen, mannen, she-males, jong en oud.

Natuurlijk niet te jong, ze mogen ook dik zijn, ik heb nog nooit een afkeer gehad van welke persoon dan ook. In mijn actieve jaren heb ik lelijke en mooie vrouwen gehad, mooie en lelijke mannen, dikke en dunnere, nu ben ik meer op zoek naar vrouwen of mannen die mijn fantasieën willen laten uitkomen. Ik ben een man die houdt van urine, sm, dominantie, en nog meer extreme dingen.

Het enige waar ik niet voor te vinden ben is voor poep seks, een stuk voor mij zie ik brede billen bewegen.

Reklama

De vrouw waar de billen van zijn ziet er heel leuk uit, door haar grote is zij niet echt langzaam. Zodra ik vlak bij haar ben merk ik dat zij ruim een kop groter is als ik, met bewondering kijk ik naar haar heerlijke volle lichaam. In gedachten beleef ik een zalige tijd, mijn fantasie maakt overuren.

Snel loop ik door, ik merk niet dat zij mij na kijkt. Buiten wandel ik rustig maar met een heerlijke opwinding naar huis, halverwege moet ik even stilstaan om mijn keiharde paal een beetje anders te leggen. Thuis berg ik de gekochte spullen op, de opwinding is een stukje gezakt wat mij een iets beter gevoel geeft. Ik ga op de bank zitten en denk weer terug aan die vrouw, sinds een lange tijd voel ik weer een heerlijke opwinding zich meester van mij maken.

Mijn hand glijd naar mijn kruis, langzaam streel ik over mijn harde paal. Ik maak mijn broek los en laat mijn hand erin glijden, mijn warme paal trilt in mijn hand. Ik zak onderuit en streel zachtjes over mijn kloppende vlees, met gesloten ogen voel ik mijn ontlading dichterbij komen.

Ineens hoor ik iets in de gang, ik trek mijn hand uit mijn broek en kijk naar buiten. Er is niets te zien, met tegenzin sta ik op en loop de gang in.

Teen Free Amateur Hardcore Porn Video

Op de mat zie ik een stuk papier liggen, ik buk mezelf om het op te rapen. Mijn pik is uit mijn slip gekropen en kijkt mij glimmend aan, genietend ga ik rechtop staan. Ik vouw het papier open en zie dat er een paar regels op zijn geschreven. "Mijnheer de gluurder. Ik heb je zien kijken naar mijn lichaam, ik heb gezien dat je opgewonden bent geworden van mij.

Ik wil je vanavond bij mij zien, je moet om zeven uur jezelf bij mij melden. Ben je te laat krijg je straf, ben je te vroeg krijg je ook straf. Wees op tijd en tot alles bereid, ik heb trek in jou. Als je geluk hebt eet ik je vanavond op, als ik dat doe mag je nog een keer klaar komen.

Je moet alles doen wat ik tegen je zeg, kom je niet dan mag je nooit meer naar mij kijken." Onderaan staat een adres, ik voel een warme golf door mijn lichaam stromen. Snel loop ik de keuken in en maak daar een lichte maaltijd.

Met de maaltijd in mijn hand ga ik op de bank zitten en start een routeplanner. Als ik het adres intik zie ik dat het drie kwartier rijden is, op de klok zie ik dat er nog tijd genoeg is. Na het eten sluit ik de laptop en ga naar boven, in de badkamer scheer ik mezelf zover als ik kan. Na een heerlijke douche kleed ik mij aan en ga naar beneden, ik ken de vrouw niet, maar het briefje heeft mij een goed gevoel gegeven.

Misschien word mijn grootste fantasie wel waarheid, alles wat in het briefje staat zijn dingen waar ik naar verlang. Ik ga op tijd weg en zorg dat ik om precies zeven uur voor de deur sta. Het huis staat buiten de stad en ziet er heel goed uit, rondom het huis ligt een sloot.

Op de andere oever van de sloot staat een hoge heg waardoor je niet heen kunt kijken. Er gaat een hek automatische open als ik de brug op rijd die naar het huis leidt, snel ga ik door het hek heen en parkeer de auto uit het zicht. Precies om zeven uur druk ik op de bel, de deur gaat open. Ik ga een ruime hal binnen en zie de vrouw staan, mijn genot schiet weer omhoog. Zij draagt een lange rok die haar brede heupen en billen goed laten zien, haar grote borsten zitten strak verpakt in een truitje.

Aan haar voeten draagt zij pumps met een vrij hoge hak, haar ogen kijken mij donker aan. Ik krijg een opdracht om mijn kleren uit te doen en achter haar te lopen, haar billen gaan langzaam heen en weer en bezorgen mij bijna een zaadlozing. In de kamer moet ik op mijn knieën gaan zitten en naar de grond kijken, er gebeurd een poosje niets. De grond begint pijn aan mijn knieën te doen, ik probeer een beetje te gaan verzitten om de pijn wat minder te laten voelen.

Ik wordt beet gepakt en de vrouw trekt mij achter haar aan, in de kamer staat een grote bank waar zij mij tegenaan legt. Ik lig met mijn achterhoofd op de zitting, de vrouw loopt weg en verdwijnt door een deur.

Tgirl Kelli lox von hinten geschlagen

Zoals ik nu lig voel ik een heerlijk gevoel door mijn lichaam stromen, lang geleden heb ik eens een filmpje gezien van een man die ook zo lag. De vrouw met haar volle billen ging toen op zijn gezicht zitten, er was niets meer van de man te zien en de vrouw bleef gewoon zitten.

Wat is er nu mooier voor een man om te mogen sterven in zijn grootste fantasie? De deur gaat weer open en de vrouw komt de kamer weer in, zij heeft een andere lange rok aan die aan de achterkant een sluiting heeft. Zonder iets te zeggen zet zij aan beide kanten van mijn lichaam een been en laat haar dikke billen op mijn gezicht zakken.

De geur van haar kut en billen dringt diep in mijn neus, als ik mijn pik beet zou pakken dan was ik direct klaar gekomen. Zij gaat iets verzitten en geeft mijn tong wat ruimte, gelijk steek ik hem uit en lik haar dikke lippen. Ik hoor haar kreunen en ze gaat nog iets verzitten, met haar billen wrijft zij langzaam over mijn gezicht. Mijn tong raakt iedere keer haar grote klit, er gaan verschillende schokken door haar lichaam.

Ineens verstijft zij en met een harde kreun komt zij tot een daverend orgasme. Mijn gezicht en mond wordt overspoeld met haar sappen die rijkelijk stromen, haar billen drukken mij helemaal in de bank.

Stepmom and teen babe anal threesome action with big dick pornstars and bigtits

Langzaam voel ik mijn einde naderen doordat ik geen adem meer kan halen, dan gaat zij iets omhoog. De machtige billen blijven boven mijn gezicht hangen en als ik een paar grote luchthappen heb genomen komen ze weer naar beneden. Na een poosje gaan de billen weer van mijn gezicht af, de vrouw staat op en pakt mij ruw beet. Het lijkt wel of de vrouw groter is geworden, zij heeft mij onder haar arm gepakt en loopt met mij door de deur heen, zij opent een andere deur en gooit mij op de grond.

Gelijk zakt zij met haar billen naar beneden, haar kut zit recht voor mijn mond. Met kracht spuit haar gele urine richting mijn mond, ik open mijn lippen en voel haar warme straal achterin mijn keel spuiten. Met veel moeite kan ik veel van haar heerlijke vocht inslikken maar net zoveel loopt naast mijn gezicht.

Na de laatste druppels drukt zij haar zeiknatte lippen op mijn mond, met mijn tong streel ik de druppels ervan af. Weer blijft de vrouw zitten en als ik haar grote klit, het lijkt wel een kleine pik, streel komt zij voor de tweede keer als een vulkaan tot een orgasme. Haar sappen stromen mijn keel in en smaken geweldig, slikkend probeer ik alles op te drinken. De vrouw zakt verder naar onderen en zet mijn gezicht vast tussen haar kut en de grond.

Een poosje later staat de vrouw op en loopt zonder om te kijken weg, haar rok bedekt gelijk haar volle billen. Mijn pik staat trillend recht omhoog, even heb ik het idee om hem af te trekken. Net als mijn hand bijna bij mijn pik is gaat de deur open en komt de vrouw weer binnen. Zij kijkt mij strak aan en komt over mij heen staan, ver boven mij zie ik haar gemeen kijkende glimmende ogen.

"Als jij klaar komt eet ik je op beste kerel. Jij bent hier voor mijn genot en zolang ik niet genoeg heb blijft jou vieze zaad in je ballen. Kom je toch tot een orgasme dan is dat gelijk je laatste, ik heb een heerlijk plan om jou laatste uur te laten verlopen als je nieuwsgierig ernaar bent dan moet je klaar komen, wil je het leven rekken dan moet jij jezelf in houden." Na die woorden loopt zij weg, ik blijf in verwarring achter.

Het leek weer of zij groter was, misschien krimp ik wel en lijkt het dan dat zij groter wordt. Mijn lul blijft kloppend omhoog staan, op mijn eikel liggen een paar druppels. Ik wil die weg strelen maar voel gelijk mijn orgasme verder toe nemen. Snel laat ik mijn pik los en probeer mijn gedachten ergens anders op te focussen, de deur gaat weer open en de vrouw komt weer boven mij staan. Aan beide kanten van mijn hoofd heeft zij een voet geplaatst, ik hoor haar zacht lachen en ineens vallen er druppels op mijn gezicht.

De druppels gaan over in een harde straal, ik hoor haar zeggen dat ik moet slikken. De urine stroomt weer rijkelijk in mijn keel, het is zoveel dat meer dan de helft naast mijn gezicht valt. De straal wordt minder en gaat over in een druppel straaltje, de vrouw stapt boven mij vandaan en kijkt mij minachtend aan. Haar tong streelt langs haar lippen.

Heel even dwalen haar ogen over mijn lichaam en blijven bij mij trillende paal hangen. "Dat duurt niet lang meer, verzin zelf maar eens hoe ik je mag opeten.

Cumblast on Huge Asian Tits of Lena Li  Tribute

Je hebt de keuze uit; rauw, gekookt, gebarbecued, geroosterd, of aan een spies boven het vuur. Ik wil een antwoord van je als ik terug kom, je mag ook zelf nog iets verzinnen." En weg is zij weer, de billen zien er zo heerlijk uit dat mijn pik langzaam begint te lekken van het vocht.

Ik vraag mezelf af of zij het meent, hoe kan die vrouw nu weten wat mijn aller grootste fantasie is? Ik laat al de dingen die zij heeft verteld langs komen. Rauw lijkt mij heel geweldig maar ook heel pijnlijk, gekookt is niet zo een optie voor mij. Op de barbecue lijkt mij ook wel iets, ik weet alleen niet hoe zij dat gaat doen. Maar aan een spies boven het vuur is ook wel een droom, natuurlijk is de droom om geslacht te worden een van de grootste die ik heb.

Ik vraag mij af of ik dat zal zeggen. Als ik niets zeg zal zij wel een manier vertellen en misschien gaat het dan wel op een manier die voor mij het minste is. Het is warm in de ruimte waar ik lig, deze vreemde warmte houd mijn opwinding op top niveau. Na een poos gaat de deur weer open, de vrouw komt weer binnen en gaat tussen mijn benen staan.

Met haar voet drukt zij tegen mijn op springen staande pik en ballen. Lachend kijkt zij mij aan, in haar ogen zie ik een glinstering die aangeeft dat het mijn tijd is. Ineens drukt zij haar voet hard tegen mijn ballen en schuift de punt van haar pump in mijn kontje. Dit is teveel voor mij en schokkend kom ik tot een daverend orgasme. Nog nooit ben ik zo hevig en intens tot een orgasme gekomen.

"Zo wat gaat het worden? Je hebt twee tellen om te vertellen waar jou interesse naar uit gaat." Ik kan geen woord uit brengen, gemeen lachend blijft haar voet mijn ballen en pik strelen.

De punt van haar schoen gaat steeds verder in mijn kontje wat mijn opwinding blijft verhogen. Mijn pik is iets minder hard geworden maar door haar voet groeit hij weer tot volle hardheid. In haar ogen zie ik dat zij een beslissing heeft genomen, haar voet verdwijnt en komt naar mijn mond.

Ik moet haar schoen af likken en slik mijn eigen zaad, lachend loopt zij weg en komt even later weer terug. Ik wordt beet gepakt, met mij als een lichte zak onder haar arm, loopt zij het huis uit. Achterin de tuin staat een schuur waar mij naar binnen gaan, ik wordt aan mijn enkels opgehangen. De droom wordt misschien werkelijkheid, deze manier heb ik al vaak beleefd in mijn fantasie. Ik hoor een sissend geluid en voel een warmte langs mijn lichaam glijden, zonder dat zij op mij let brand zij al mijn haren van mijn lichaam met een brander.

Dan bindt zij mijn polsen aan de grond vast en verlaat de schuur, na een poosje komt zij weer terug. Ik krijg een harde klap op mijn billen, deze klap zorgt ervoor dat ik voor de tweede maal tot een daverend orgasme kom. Het zaad spuit in een ruime boog over de grond, de vrouw lacht hard en drukt dan met kracht een vinger diep in mijn kontje. Met rustige bewegingen begint zij mij te neuken met haar vinger, een tweede vinger stopt zij erbij. Doordat mijn benen ver uit elkaar zijn opgehangen kan ik mijn billen niet dicht knijpen, een derde vinger verdwijnt ook in mijn kont.

Bij de vierde vinger voel ik hevige steken van pijn door mijn lichaam trekken, toch blijft er ook een opgewonden gevoel in mijn lichaam. Na even gewacht te hebben voel ik dat zij begint om haar hele grote hand in mijn kont te wringen.

Na wat duwen en proberen voel ik haar hand mijn kont in glijden, zij streelt alles ruw van binnen en gaat steeds verder. Mijn pik staat weer steenhard naar voren, de opwinding is ongekend ondanks de pijn die zij mij geeft met haar hand.

This is how it looks from up here when she engulf my wang

"Mmmm ik zie dat je het lekker vindt, nou wees maar voorbereid dan. Ik wilde je eerst slachten maar nu ga ik je gewoon met mijn hand leeg trekken. Al je ingewanden die ik niet op mijn bord wil hebben, haal ik via je kont naar buiten.

Gay twink short stories A Boys Hole Used For Entertainment

Je mag gerust schreeuwen maar niemand zal je horen, ik heb jou al een poosje bekeken en weet dat dit je droom is. Jij wilt de slaaf van een grote vrouw zijn die jou misbruikt en dan op eet. Ik ga je opeten lieve man.

Er is geen ontkomen meer aan voor jou, jij bent mijn vlees." Ik voel haar vingers nog verder in mij zakken, ik voel haar iets beet pakken en dan gaat haar hand met een snelle en ruwe beweging naar buiten. Wat zij mee neemt weet ik niet maar de pijn is immens, ik schreeuw het uit. Haar hand gaat weer naar binnen en komt weer naar buiten met een ander onderdeel uit mijn lichaam. Er loopt een warme straal langs mijn rug, als er onder mij een donker rode plas vormt weet ik dat het mijn bloed is.

De vrouw komt voor mij staan en bukt zich tot zij in mijn ogen kan kijken. "Is dit waar je van droomde? Is het zo de manier waarop jij jezelf helemaal geeft aan een vrouw? Lieve man ik ben blij dat ik jou heb gevonden, ik ga je zo aan een spies rijgen en mocht je blijven leven dan zal je voelen dat je langzaam geroosterd wordt. Ik ga nu een stukje van jou rauw op eten. Jij mag nog een keer klaar komen en zodra je dat doet zal ik mijn lieveling stukje vlees eten." Zij gaat weer staan en gelijk voel ik haar warme lippen rond mijn pik glijden, ik voel mijn genot snel groeien en voor ik het kan tegen houden spuit ik mijn derde lading zaad achterin haar keel.

Mijn pik en ballen verdwijnen helemaal in haar mond, met een snelle beweging van haar kaken bijt zij mij pik en ballen van mijn lichaam. De vrouw gaat een stukje naar achteren en laat mij duidelijk zien dat mijn pik tussen haar tanden en kiezen vermalen wordt. Dan maakt zij een genietende slikbeweging en weet ik dat mijn pik voorgoed in haar maag zit. De vrouw loopt weg, ik hoor haar iets pakken. Even later glijdt er iets in mijn kont, zonder te stoppen glijd het door mijn lichaam.

Mijn hoofd wordt naar achteren getrokken en even later komt er een staaf door naar buiten. De vrouw maakt mij los en monteert mijn handen en voeten aan de stang, als alles klaar is pakt zij mij op en loopt naar buiten. In de tuin vlak bij de schuur brandt een vuur, ik wordt erboven gelegd.

Zij smeert mijn lichaam in met vet en zet dan een motortje aan waardoor ik langzaam rond begin te draaien. De warmte dringt al snel door in mijn lichaam, eerst is het aangenaam maar dat veranderd.

Hoe lang ik er gehangen heb weet ik niet, iedere keer kwam de vrouw naar mij toe en smeerde mij in met vet.

White blonde dvp by 2 big black cocks

op een gegeven moment wordt de motor stil gezet. ik Wordt opgepakt en op een tafel gelegd, de stang verdwijnt uit mijn lichaam. De vrouw loopt om de tafel heen en pakt een mes, gemeen kijkend snijd zij allerlei stukken van mij af en leg dat op een grote schaal.

Heel even kijkt zij mij strak aan en stopt dan een groot stuk vlees in haar mond, in haar hand heeft zij een grote vleesbijl.

Met haar hand legt zij mijn hoofd in een bepaalde positie, de hand komt naar beneden en hakt mijn hoofd van mijn lichaam. Het licht is gelijk uit gegaan voor mij. Badend in het zweet wordt ik wakker, mijn pik heb ik nog in mijn hand en het zaad stroomt over mijn hand en buik. Ik kijk om mij heen en zie dat ik op de bank lig, mijn broek ligt op de grond.

Reklama

De opwinding zorgt ervoor dat mijn pik nog steeds keihard is, ik streel hem zachtjes en kom weer klaar. Langzaam laat ik mijn pik los en laat de vreemde droom nog een keer aan mij voorbij trekken, dan sta ik op en ga naar boven.

Na een heerlijke douche loop ik weer naar beneden, in de hal ligt een stuk papier op de mat. Ik pak het op en vouw het open. "Waar je van droomde weet ik niet, maar je kwam wel heel hevig klaar. Je zaad spoot in een grote boog en belande op je gezicht.

Wild teens facialized after tugging hard cock

Ik zou best willen weten wat je droom was, en misschien kunnen wij die wel uit laten komen. De vrouw uit het winkelcentrum." Met een vreemd en heerlijk gevoel lees ik de regels verschillende malen. Er staat helaas geen adres of mailadres in de brief, ik hoop dat ik haar snel weer zal treffen. Of ik haar dan durf aan te spreken zie ik dan wel, nu is het van belang dat ik haar terug vindt.

Ronald.

Reklama